Controleer beschikbaarheden

Full House

Een prachtig handvol kaarten wanneer je er mee bedeeld bent !Of het nu meisjesnacht is, of een vrijgezellenfeestje, een team building activiteit of simpelweg een familiereünie, de stad bij de zee biedt een schitterend decorum en een brede waaier van mogelijke activiteiten bovenop een heel uitgebreide keuze gelegenheden voor een natje en een droogje.


Het is dan ook normaal dat Villa Les Pâquerettes meegaat in de beweging en een bijzondere aanbieding in petto heeft voor wie of welke organisatie dan ook die de volledige capaciteit van onze B&B reserveert voor één nacht.


Indien u bijgevolg de vier kamers voor één nacht reserveert, bieden wij u die tweepersoonskamers, inclusief ontbijt, aan met een korting van 5 euro. .

Straight Flush

Nog een schitterend hand kaarten, misschien nog veelbelovender !


Een dagje aan zee is zonder twijfel, en in alle seizoenen, bijzonder leuk. Maar een kort verblijf aan onze kust behoort toch zonder meer tot de aangenaamste kwaliteitsmomenten in onze drukke levens. Heb je zin om enkele dagen losgekoppeld te zijn van de drukke menigte? Nood aan rust of zuurstof op veilige afstand van de hectische stadsgeluiden? Op zoek naar de vervlogen jeugd? Behoefte aan decompressie navolgend een beproevende intellectuele of fysische inspanning? Of gewoonweg tijd voor tijd met en voor jezelf, slenterend langs de eb- of vloedlijn?

Onze stad aan de zee biedt een decorum aan dat even uniek als uitmuntend is voor iedere reiziger, koppel of groep op zoek naar een dergelijke setting. Enkele dagen en nachten in Oostende zullen u, telkens weer, in staat stellen uw lichaam, uw denken en voelen tot rust te laten komen en, vervolgens, op uw eigen ritme weer op te laden.

Onze B&B “ Villa les Pâquerettes » koestert de ambitie in Oostende de bestemming bij uitstek te worden voor de reiziger, of groep reizigers, op zoek naar een dergelijke ervaring in ons “ Chatham House by the North Sea”.


En bijgevolg bieden we, voor diegenen die een verblijf van vier opeenvolgende nachten overwegen, een dubbele tweepersoonskamer aan met een korting van €5 per nacht, formidabel ontbijt inbegrepen.