Bekijk beschikbaarheid

Waarom bij ons boeken?

Waarom bij ons boeken? Voorwaar geen gemakkelijke vraag. We vermoeden dat we het antwoord hierop routinematig zouden kunnen  vertalen in een aantal objectiveerbare parameters zoals locatie, goede verhouding prijs-kwaliteit, uitstekende bediening, enzovoort, enzoverder. Alhoewel we, zo doende, een  kwaliteitsproduct op een rechtmatige manier in de kijker zouden brengen, zouden we onszelf hiermee onrecht aandoen. We verklaren ons nader.

De aandachtige lezer zal, bij het doorlopen van onze site, al begrepen hebben dat we onze eigen identiteit willen affirmeren. Het is onze betrachting een omgeving te creëren waarin de gast,  met het profiel dat we willen inspireren om bij ons te verblijven, zich thuis voelt. Echt thuis. Thuis in termen van comfort natuurlijk, privacy evidenter wijze, maar ook gezelligheid, waarachtige gastvrijheid en een écht welkomstgevoel, een van ganser harte welkomstgevoel.

We noemen onszelf graag het Chatham House by the Northsea, waar verwante denkers, open geesten en hartige zielen mekaar ongedwongen ontmoeten. In onze stoutste dromen en hopen we een  omgeving te creëren waar mensen een kamer boeken in anticipatieve verwachting van een interessante ontmoeting, een verrijkende uitwisseling van ideeën een gemoedelijk gesprek, terwijl nieuwe inzichten verwervend over zoveel verschillende onderwerpen als er verschillende mensen zijn. “Ik vraag me af wie er nog in Villa Les Pâquerettes zal verblijven terwijl ik er ben”; is de vraag waarvan we graag zouden hebben dat u zich die stelt terwijl u een kamer boekt bij ons. Wie weet ontmoet u iemand en betekent dat het begin vaneen levenslange vriendschap? En dat is nu precies hoe wij de eerste boeking van een nieuwe gast zien: het begin van een levenslange relatie met onze B&B.

Niets minder dan uitmuntendheid in onze dienstverlening is ons streven en bijgevolg is uw totale tevredenheid onze toekomst. De ligging van onze B&B biedt aan iedere gast een enorme panoplie aan mogelijkheden en dus voor ieder wat wils. Wij garanderen privacy even zeer als goed gezelschap. Ons ontbijt wordt samengesteld met dagverse marktingrediënten, huisgemaakte en lokale producten, rond de tafel van de vriendschap, besprenkeld met oprechte vriendelijkheid en humor.

Indien we u hebben kunnen inspireren, intrigeren, nieuwsgierig maken, indien u  een mid-week bij ons wil doorbrengen, een weekend of gewoon een nachtje in Oostende, onze stad aan de zee, het enige  kruispunt van autowegen, luchtwegen én zeewegen in België, boek ons!

In indien, juist indien, beste potentiële of beter nog, toekomstige gast, we er in geslaagd zijn uw nieuwsgierigheid en verwachting op te wekken voor een aangename ervaring, zijn we in ons opzet geslaagd. Want dan weet u precies waarom u bij ons moet boeken. Vanaf dat eigenste moment is het aan ons om deze boodschap waar te maken. Tot binnenkort!

Hulp bij reserveren

Adres
Velodroomstraat 43, 8400 Oostende, België.
Telefoon
+32 (0) 59 410 440
E-mail
villa@lespaquerettes.be