Deze ochtend aan de ontbijttafel

Ziezo, geachte anticiperende, toevallige, potentiële of trouwe klant, Velodroom 43 als B&B is niet meer. Enfin, dit is veel gezegd, vermits de lectuur van onze site de aandachtige lezer leert dat we met veel genoegen de waardevolle omgevings- en bedrijfselementen van de vorige eigenaar, onze goede vriend Gui Polspoel, overgenomen hebben. Wie de woning kent, heeft weet van én de architecturale waarde én de historische dimensie van het pand en de meerwaarde van de “make-over” door het architectenbureau Doorzon enkele jaren terug. Maar we zijn wie we zijn en wie ons kent weet dat bij de pakken blijven zitten niet onze huisstijl is en derhalve hebben we er voor geopteerd om, bovenop de noodzakelijke verfraaïngswerken een persoonlijke toets aan te brengen.
Er werd onder meer schitterend decoratiewerk uitgevoerd door intimus Marnix Neirynck en we kozen er voor de B&B en haar huisstijl te laten illustreren door onze zonnige zielsverwant en begaafd kunstenaar, Jean Koumy. Het geheel moet levensvreugde uitstralen, openheid van geest en goesting om er te verblijven. Even veel graagte als degene waarmee wij u willen ontvangen.
Ons motto is geen holle frase, we willen echt wel een ontmoetingsplaats zijn voor toevallige , gelijk gestemde geesten. Waar inzichten getoetst en ideeën geboren worden. Een verblijf waaraan men achteraf met een warm gevoel en dankbaar voor de herinnering terug denkt.
Wij maken het onze zaak dat u zich welkom voelt, onze logies kraaknet en comfortabel zijn, onze faciliteiten gemakkelijk ter beschikking en ons ontbijt, zoals aangekondigd, zoet of zout maar altijd met vriendschap en humor bestrooid. Nieuwsgierig wie er op afkomt.? Iedereen is van harte welkom.

Geef een reactie